Feest
20/01/2022, 12:01

Vandaag was hij daar: 20 januari!
Zoals jullie ondertussen weten, is dat voor mij een hoogdag.


Je leven vieren!
Je bestaat en dat is gewoon prachtig.


Van thuis uit werden verjaardagen ten volle gevierd! Op de dag zelf, anders is het niet hetzelfde. En dat is onveranderd gebleven.


Na school, ging ik ook vandaag bij mijn ouders langs. En toen ik binnenkwam, begonnen ze allebei uit volle borst "lang zal ze leven...."
te zingen en me glunderend aan te kijken. Ontroert me iedere keer, ook vandaag.


Het geeft warmte en liefde van alle kanten. Het is een dag dat mensen twinkelend laten weten wat je voor hen betekent. Het geeft connectie en heel veel liefde.


Dankbaar ben ik, want wat heb ik geluk. Een zalig gezin en familie, vrienden om "u" tegen te zeggen en jullie hier. Heel erg merci voor alle mooie interacties en reacties!


En net over geluk kreeg ik een prachtige tekst geschreven. Mijn ouders zijn geweldig in mooie kaarten schrijven, met rakende teksten. Soms van zichzelf en soms van andere mooie mensen. Dit jaar was het een tekst van Toon Hermans. Ik deel hem heel graag.


"Je kunt geluk niet grijpen met je hand, niet zetten in een lijstje, niet binden in een band.
Je kunt het zelfs niet maken van hout, van steen of zand, niet breien en niet haken, niet knippen uit een krant.


Je maakt het niet van aarde, ook niet van gras of hooi en omdat je het niet maken kan, is geluk zo mooi.

't Is een ongeschreven liedje, de vogels zingen het uit, het woont in hoge hemelen en diep onder je huid."


โ™ฅ๏ธ Santรฉ!


PS: Je kan nog tot morgennacht (21/1) meedoen aan de birthday giveaway ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
#hechtouderschap #hechting #geweldlozecommunicatie #verbindendecommunicatie #alfiekohn #ouderschap #opvoeding #oudersvannumagazine #natuurlijkouderschap #verbindendopvoeden #veerkracht #mortsel #ontwikkeling #bewustouderschap #moederschap #opvoeden #mildouderschap #eerlijkouderschap #empathie #ouders #emoties #birthdaygiveaway #gezin #toonhermans #verjaardag #vertrouwen

Top