Flow voor jou...
07/07/2021, 08:07

De laatste tijd zat ik volledig in een flow. Een flow voor jou.         Al lange tijd voelde ik het.


Want weet je, er is een reden waarom je kind niet van de eerste keer luistert, er is een reden waarom je toch je geduld verliest, ook al had je zo voorgenomen om dat niet te doen.


En die reden is geen toevalligheid of een geheime formule. Het is eigen aan de mens. Alleen zijn we ons er niet zo bewust van en zeker niet tijdens het ouderschap.


Dit is voor mezelf als mama zijnde een enorme eye-opener geweest. En heeft me anders doen kijken naar de relatie met mijn dochters en zelfs mijn man 😊.


En die flow is uitgegroeid tot een traject "Groot in iets klein".


Ouderschap is een aaneenschakeling van kleine stappen met een ongeziene impact. En daar is geen stappenplan voor nodig.
Wel empathie, connectie en bewustwording van je brein en de invloed hiervan op je handelen.

En dat zijn net de basisfundamenten van dit traject.
In de diepte, concreet en heel nabij.


Ik ben zelf enorm enthousiast over dit traject. Het is een combinatie van 5 verdiepende video's, een werkdocument en een zalig online boek "Altijd jij en ik".


Net omdat het een nieuw traject is, hoor ik graag wat het met je doet. De eerste aanmeldingen kunnen hierdoor genieten van een speciale prijs.


Voel je Yes dit is echt iets voor mij. Kijk dan gauw hier. 💛


#hechtouderschap #hechting #opvoeden #opvoeding #ontwikkeling #ouders #verbindendecommunicatie #eerlijkouderschap #geweldlozecommunicatie #traject #ondernemerschap #alfiekohn #verbindendopvoeden #verbinding #empathie #emoties #weerbaarheid #brein

Top