Mijn droom achterna
03/12/2020, 14:12

Mijn dochter en ik...
Voor de eerste keer mama worden was als alle dagen jarig zijn en tegelijk zorgend zoeken...


Vanuit mijn opleiding wist ik hoe belangrijk gehechtheid en nabijheid was. Cliché, maar niet minder waar, je ondervindt het pas echt als je zelf moeder wordt. Ik voelde de natuurlijke flow tussen mij en mijn dochter. Toch kreeg ik heel wat adviezen als “laat ze maar wenen” of “ze moet alleen leren slapen”. Het zorgde voor onrust, ik voelde de behoefte om nog meer wetenschappelijk bewijs aan te halen dat het anders kon.


Nog meer ging ik me verdiepen. Ik las veel boeken en deed tal van workshops... Het bewijs stroomde...


Ik wou weten hoe het brein van een baby werkt, wat de impact is van de nabijheid van de ouder op het sociaal, emotionele en cognitieve brein, hoe een baby stress ervaart en waarom de hechting essentie is.
Van daaruit is Hecht ontstaan.


Mijn droom om zoveel mogelijk ouders (in spe) te informeren dat ze echt kunnen vertrouwen op hun natuurlijke flow. Dat zij als ouder ten volle kunnen voorstellen wat er allemaal in de wereld van hun baby gebeurt en welke aspecten daar zo cruciaal in zijn. Hoe je stress kan verlagen, het sociaal en emotioneel brein kan sterken en hoe dit allemaal heel eenvoudig en natuurlijk is.


Mijn droom achterna, creëerde ik een 8-delige audioreeks met al deze thema’s. De audioreeks bevat heel concrete voorbeelden en is wetenschappelijk onderbouwd. Na de vierde audio is er ruimte voor een individuele sessie om persoonlijk vragen te stellen.


Wil je graag jezelf een cadeau geven om de wereld van je baby ten volle te begrijpen? Of ken je iemand die binnenkort ouder wordt of net geworden is? Dan is dit wel een heerlijk hecht ervaringscadeau! Met deze maand zelfs een extra 9de audio-aflevering! ✨


Meer info: https://hechtouderschap.be/cadeau

Top