Nauw aan mijn hart
09/02/2021, 14:02

 Gisteren kreeg ik een ingeving...
Iets wat aan de basis ligt van het ontstaan van Hecht.


En dan gaan we even terug naar de babytijd van mijn dochters. Wat kreeg ik veel goedbedoeld advies. “Laat ze maar even huilen, anders wordt ze gewoon dat je altijd naar haar toe gaat. Ze moet dat leren.”


Jammer genoeg zijn er heel wat ouders die gelijkaardige adviezen krijgen. En dat voelt vaak onnatuurlijk. En dat is logisch, want dat is het ook!


Welke impact heeft huilen op de ontwikkeling van je baby? Wat met stress?


Vaak gaat het om info dat er gemist wordt en die ons net houvast kan bieden om wel ons buikgevoel te volgen.
Je voelt het wel, het ligt me heel nauw aan het hart. En daarom ga ik iets zot doen. Op 18 februari (20-21u) organiseer ik een webinar “een baby huilt”.


Met heel veel waardevolle info, hoe huilen een impact heeft op de ontwikkeling van je baby, wat je kan doen om vanuit nabijheid een hechte relatie uit te bouwen al van bij de start.


Dit voor 15 euro, in se veel te weinig voor de waarde die je krijgt. En toch vind ik het zo belangrijk om dit zo laagdrempelig aan te bieden, zodat het wijdverspreid geraakt en dat je met een gerust gemoed echt je buikgevoel kan volgen.

Door deze info alleen al zal je hechter met je baby zijn.


Meer info via aanbod op
hechtouderschap.be


Ben je de babyperiode al voorbij? Spread the word voor dit webinar door dit bericht te delen of iemand die pas mama of papa is gewordend te laten weten.
Het maakt echt alles veel liefdevoller!


Ik kijk er enorm naar uit!


#hechtouderschap #babybrein #stressbaby #gehechtheid #babytime #buikgevoel #parentingbaby

Top