Week van de opvoeding: gratis webinar...
01/05/2021, 18:05

Binnen enkele weken is het "week van de opvoeding".
Nu is het eigenlijk iedere week van het jaar, week van de opvoeding als je ouder bent.

Toch kan ik het alleen maar toejuichen dat er extra aandacht wordt gegeven aan opvoeding en hoe dit kan worden opgenomen. Het blijft een proces van veel liefde en tegelijkertijd toch ook veel zoeken.


Er is vandaag de dag veel vraag en aandacht om het ouderschap hechter, milder, bewuster... aan te gaan. Dat is mooi!


Toch is dat niet altijd gemakkelijk. Hoe gaat dat dan precies?


Hoe reageer je op heftige emoties zoals verdriet en boosheid, zonder deze weg te wuiven om zo je kind weerbaarder te maken? Hoe zorg je ervoor dat je verder kijkt dan het gedrag? Hoe kom je dan concreet tot connectie en verbinding? Hoe boost je het zelfbeeld van je kind? Wat doe je dan als er iets gebeurt dat niet ok is, zonder dat je in straffen vervalt? Hoe zorg je ervoor dat je jezelf als ouder niet voorbij loopt?


Dat klinkt allemaal wel fijn om hechter te zijn, maar hoe dan?


Terecht veel vragen, want maatschappelijk gezien was het een hele tijd anders. Je kan niet terugvallen op algemene tendensen die je zelf hebt ervaren of ziet...
Het heerlijke is dat wanneer je het wel ervaart, het ouderschap natuurlijk en licht aanvoelt. Het brengt een andere dynamiek bij je kind en jezelf teweeg. En plezier!


Het vraagt een andere mindset, maar moeilijk is het eigenlijk niet... Het is groot zijn in iets kleins en het brengt je dicht bij jezelf en je kind.


Ik organiseer dan ook heel graag een gratis webinar over "Hoe zit dat nu met hecht ouderschap?". We gaan de diepte in om een antwoord te bieden op bovenstaande vragen.
Wel belangrijk, het is geen trukendoos met een wondermiddel.


Ik geef je wel waardevolle inzichten en tools om hechter in het ouderschap te staan.
En wie wil dat nu niet?
Het gratis webinar doe ik zelfs twee keer 😊️!


Woensdag 19 mei en 26 mei, telkens om 20.30u - inschrijven
door hier te klikken.


Deel gerust dit bericht als je iemand kent die hier ten volle blij van wordt ✨


Ik kijk er enorm naar uit om je daar te zien!#hechtouderschap #geweldlozecommunicatie #ouder #alfiekohn #opvoedingsondersteuning #opvoeding #oudersvannumagazine #opvoedingstips #opvoeden #ouderschap

Top