Voor Wie?

“We zijn allemaal imperfecte ouders en dat is helemaal ok! Kinderen hebben nood aan verbinding en niet aan perfectie” – L.R. Knost

Terug naar de essentie…’elkaar’

Je wilt als ouder het allerbeste voor je kind. Je wilt dat je de liefde in huis voelt hangen. Je wilt rust, blijheid en nabijheid met elkaar. Je geniet van het spelen, verhalen vertellen, fietsen of wandelen, gezellig samen tv kijken…met elkaar.


Maar soms zit je met je handen in je haar en loopt het heel anders dan je zou willen. Wanneer je zelf slecht geslapen hebt of te veel aan je hoofd hebt. Wanneer je kind zijn zinnen op iets heeft gezet en het graag zelf wilt doen ook al is dat niet altijd het beste plan…voel je het wel eens borrelen. Of wanneer je het gewoon allemaal even niet meer weet en je het gevoel hebt dat je het wel moet weten…


Jij en je kind kunnen hierdoor onrust en frustraties ervaren.

Op weg naar… elkaar!

Je weet waar je wilt geraken, een hecht gezin, waar iedereen zichzelf kan zijn, zonder te veel onweerswolken en strijd in huis.


Je voelt dat er een andere manier moet zijn om hechtheid in je gezin te bereiken. Je merkt dat eisende gehoorzaamheid of straffen en belonen niet het antwoord bieden. Maar wat dan wel? Hoe kan je het zelfbeeld van je kind ten volle ontwikkelen, een sfeer creëren dat ieder gezinslid zich gehoord voelt en zo komen tot een samenwerking met elkaar?

Met Hecht gaan we terug naar de essentie in de diepte. Iedereen is op zoek naar connectie en wil niets liever dan verbinding en erkenning voelen. En op verschillende manieren wil Hecht dan ook daar een basis voor bieden, ga gerust een kijkje nemen bij het aanbod en de hechte cadeaus.

Door de ogen van je kind…

Als ouder ken jij je kind het beste, daarom werk ik met jou als ouder en niet met je kind zelf.

We werken oudergericht, vanuit de beleving en perspectief van jou als ouder.

We duiken ook in de wereld van je kind om zo ten volle vanuit de ogen van je kind naar zijn ervaringen, gevoelens en leven te kijken.

Om op die manier tot een ‘samen’ te komen, want daar zit de kracht. En dit door empathie, communicatie en authenticiteit ten volle in te zetten.

Top